Szórakozás

Újabb műsort kaphat az RTL-től Nádai Anikó

Nádai Anikó és gyermekének édesapja január elején jelentették be, hogy öt év után külön utakon folytatják. Exe, Kovács Dániel – aki az RTL Klub több sorozatának is rendezője – nem szomorkodott sokáig egyedül. Februárban már a Facebookon vállalta kapcsolatát Szorcsik H. Vikivel.

Szinte pár hét alatt fordult meg a világ Anikóval: vége lett a műsornak, amelyben dolgozott, szakított gyermeke apjával és otthonából is ki kellett költöznie. Albérletbe költözött, és a családja, barátai segítségével próbál megerősödni. A magánéleti sebek lassan gyógyulnak, de a munka terén az elmúlt két és fél hónapban nem történt változás, Anikónak december közepe óta nincs képernyős munkája, amely az utóbbi években nem­csak hivatás, de komoly bevételi forrás is lett az életében.

Az eddig az RTL Magyarország által nyilvánosságra hozott műsorokban sem vetődött fel Nádai neve, ám a Blikk a csatorna egyik bennfentesétől megtudta, a közeljövőben Anikó visszatérhet a képernyőre a Reggeliben.

“Anikó RTL-es karrierjét a ValóVilág-os szereplése óta egyengetjük. Személy szerint tehetséges műsorvezetőnek tartom, akivel határozott és pontos terveink vannak már a közeljövőben is”

– mondta a lapnak Herman Péter, az RTL Magyarország drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik