Szórakozás

Molnár Anikó élete összeomlott Havas miatt

Napok óta téma a bulvárban Havas Henrik egy bejegyzése, amiben azt sugallta, Vajna Tímea, Molnár Anikó és Kelemen Anna ugyanabból él: „Nehéz mesterség az övéké” – írta szó szerint. Az állítólagos “lekurvázás” miatt Molnár Anikó rendesen ki is akadt, sőt valószínűleg feljelenti Havast.

Az egykori valóságshow-szereplő szerint Havas kijelentése nemcsak az egészségének, hanem az üzletének és a magánéletének is ártott.

“Három napja szorít a mellkasom, fáj a fejem, egekben a pulzusom. Hét éve próbálok civil életet élni, sokat dolgoztam a kozmetikámon. Havas kijelentése azonban ellehetetlenített, három napja nem hívtak a vendégek”

– jelentette ki a Borsnak Molnár Anikó, aki szerint meghurcolták, és összeomlott az élete.

Anikó úgy érzi, Havas azt sugallta, hogy ő most is a testéből él. A Havas által róla írt korábbi könyvben egyébként Anikó maga is bevallja, volt olyan férfi, aki minden hónapban kétszázezer forintot, lakhatást és autóhasználati jogot adott szolgálataiért, és volt, aki azért fizetett neki több ezer dollár előleget, hogy intézze a vízumát, majd emigráljanak együtt Amerikába. A könyvben olvasható az is, hogy Anikó egyszer járt az Egyesült Arab Emitárusokban, ahol egy hét alatt egymillió forintot keresett azzal, hogy meztelenül úszkált férfiak előtt egy átlátszó falú medencében. Molnár Anikó már tagadja ezeket.

“Nem igaz, hogy kitartottak, volt egy párom, kapcsolatban éltem, ő fizette az albérletemet és a számláimat. Havas írta a könyvet, ő mondta, hogy nem akar lányregényt írni, és kicsit átírta a történetet. Azt pedig továbbra is állítom, hogy nem voltam Dubajban.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik