Szórakozás

Kulcsár Edina váltja Sarka Katát a műsorvezetésben

Az Aktív megszűnésével egy időre leállt Kulcsár Edina nem túl hosszú életű műsorvezetői karrierje, ráadásul két héttel ezelőtt a modell úgy érezte, hogy elátkozták, mert semmi sem akart összejönni neki. Éppen ezért elkezdett viselni egy piros fonalat a csuklóján, hogy visszakapja a jó szerencséjét, ami úgy tűnik működött.

Már érzem a Mamám által készített karkötő hatását! Véget ért a pechsorozat és helyette csupa jó dolgok történnek! Hogy pontosan miről is beszélek, azt hétvégén elárulom, bár 1-2 dolog még mindig függőben van, szóval légyszi szorítsatok nekem!

– írta kedd este a közösségi oldalán Kulcsár Edina. Mára pedig már az is kiderült, hogy minek örül ennyire.

A Fem3 Cafén futó Élet-forma magazinnak lesz a műsorvezetője, aminek eddig Sarka Kata volt az egyedüli háziasszonya. A TV2 sajtóközleménye szerint azonban a válófélben lévő Sarkának túl sok elfoglaltsága van, így felkérte egykori szépségkirálynőjét, hogy legyen a váltótársa.

Nagyon örültem Kata megkeresésének, hiszen mindig is jóban voltunk és ez a műsor nagyon közel áll hozzám. Szeretek beszélgetni, az adásban elhangzó témák engem is nagyon érdekelnek, rengeteg hasznos tippet kaptam már a szakértőktől. Túl vagyunk néhány forgatáson és tényleg nagyon élveztem a felvételeket, remélem a nézőknek is szolgálunk praktikus tanácsokkal

– mondta Kulcsár.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik