Szórakozás

Kulcsár Edina félt attól, hogy megosztó személyiség lesz

A 2014-es Miss World Hungary, az Európa legszebb és a világ második legszebb lányának is választott szépségkirálynő mára jóval túlnőtt egykori szerepén, és a Borsnak adott interjújában többek közt mesélt arról is, mennyire élvezi a folyamatos médiajelenlétet.

“Szeretem ezt a világot, nekem jó érzés, hogy az irántam érdeklődőknek bepillantást nyújthatok az életembe. Mielőtt ismertebb lettem, én is kíváncsi voltam arra, hogy a hazai sztárok hogyan élik az életüket. Most igyekszem én is megadni ezt azoknak, akik az én életemre kíváncsiak. Az elején féltem, nehogy én is megosztó személyiség legyek, de szerencsére nagyon pozitív visszajelzéseket kapok. Nem tartom magam megközelíthetetlennek, hozzám bármikor, bárki odajöhet. Nemcsak a jó, hanem a rossz dolgokat is ugyanúgy felvállalom. Szeretem azt éreztetni a követőimmel, hogy bizony én is emberből vagyok” – mesélte Kulcsár Edina, aki arra a kérdésre is válaszolt, hogy “konkrétan mivel is keresi a kenyerét”.

“Leginkább a saját iskolámmal foglalkozom. Az Education Kulcsár nyáron lesz egyéves, eddig 5-6 csoport vett részt a képzésen. Most azon dolgozunk, hogy akkreditálják a képzést. Sok lehetőség van a modellkedésben, próbálom a lányok figyelmét felhívni arra, hogy kreatívan használják ki az adottságaikat és tanuljanak. Szeretném eloszlatni azt a sztereotípiát, hogy egy szépségkirálynőnek csak szépnek kell lennie. Ez nem igaz! Fontos az is, hogy intelligens és művelt legyen. Úgy vettem észre, hogy a szép lányok is tudnak gátlásosak lenni, de a képzés negyedik hetére feloldják azokat, és a legtöbbet hozzák ki magukból.

Ezenkívül rendezvényeken veszek részt, háziasszonyi feladatokat, fotózásokat, forgatásokat vállalok. Számtalan tervem van a 2017-es évre. Hamarosan elindul a YouTube-csatornám is, ahol kis videókban praktikus ötleteket fogok megosztani. A honlapom is készül, blogot fogok írni, és feltűnök majd a tévé képernyőjén is” – mondta el az egykori szépségkirálynő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik