Szórakozás

Osvárt Andrea: A sors egymásnak teremtett minket

Osvart-Andrea-interju(430x286).jpg (osvárt andrea, osvárt anrdea,)
Osvart-Andrea-interju(430x286).jpg (osvárt andrea, osvárt anrdea,)

A színésznő egy új film kapcsán érkezett a Mokka adásába egy beszélgetésre. A Vakfolt című filmben – amit már vetítenek a hazai mozik – producerként vett részt, a 22 éves rendezőt, Slemmer Ádámot pedig ő maga fedezte fel három éve.

Miután percekig beszélgettek a közös munkáról, Osvárt Andrea kiköszönt az egyik kamerába: “Ciao amore.” Majd elmondta, hogy megígérte a párjának, hogy köszönti, ha már felkelt azért korán reggel, hogy megnézhesse őt a tévében.

A színésznő és 15 éve Magyarországon élő félig olasz-félig magyar kedvese, Roberto már fél éve alkotnak egy párt, és állítólag annyira nagy az összhang, hogy még egyetlen hangos szóváltás sem volt köztük. Osvárt Andrea úgy érzi, most tényleg rátalált az igazira, akivel egymásnak lettek teremtve.

Olyan, mintha a sors egymásnak teremtett volna minket, mert mindketten félig Olaszországban, félig itt vagyunk. Hol együtt vagyunk kint, hol egymást váltva, és mindenről tudunk beszélgetni. Akár a magyar kultúráról vagy eseményekről, akár az olaszországi politikáról vagy kollegáimról is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik