Szórakozás

Már bikinit sem ad tökéletes testű modelljeire a Sports Illustrated

1964 óta minden télen ugyanaz a lemez, a Sports Illustrated magazin februárban kiad egy rendhagyó fürdőruhás számot. Eredetileg azért találta ki az egyik szerkesztő, Andre Laguerre, hogy az uborkaszezont feldobják egy kicsit. Az pedig úgy a legegyszerűbb, ha megkeresnek pár modellt, és bikinis címlappal adják el az újságot. Az ötlet bejött, 53 éve fél Amerika izgul, hogy akkor most ki nyerte meg a jackpotot, azaz az SI címlapját.

You could meet @ninaagdal at VIBES by #SISwim in Houston, and she’ll help you #GetYourEdge on dating IRL.

A photo posted by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) on Jan 25, 2017 at 1:32pm PST

Szinte kivétel nélkül híres modelleket kértek fel Tyra Bankstől Heidi Klumig. De csak szinte, a tavalyi év ugyanis eltért a többitől, a főszerepet egy ketrecharcos sportoló, Ronda Rousey kapta. Tényleg hetekig találgatta a sajtó, hogy vajon ki lehet a képen, hiszen a magazin először csak részletekkel reklámozta a februári covert. Persze a profik hamar rájöttek, hogy Rousey állt modellt, a tetoválása lebuktatta. De nemcsak ezért volt ilyen fontos a címlapja. A fürdőruhás különszámról

lemaradt a fürdőruha, és egy testfestés helyettesítette. 

Igazából csak nyertek ezzel a megoldással, hiszen az eredeti fürdőruhát is meg lehetett vásárolni, de Rousey-ra egy másolat került, aminek mégiscsak több a hírértéke. Festés ide vagy oda, pucéran fotóztak.

A trend folytatódott, bár még nem tudunk mindent a 2017-es számról, az SI apránként mutatja be az idei nőket. A Youtube-ra egy videót is feltöltöttek, amiből egyértelműen kiderült, hogy annyira bejött a testfestős vonal, hogy jön az újabb kör. Az már tuti, hogy Hannah Ferguson modellre fújnak egy fürdőruhát.

Victoria’s Secret-angyal vs. Sports Illustrated

Talán a Victoria’s Secret fehérnemű márka körülötti őrülettel lehet a legegyszerűbben megérteni, miért olyan nagy szám, ha valaki bekerül a magazinba. Nem egy életre szól, nem azt mutatja, hogy kik lesznek a következő szupermodellek, de legalább olyan státusz jár hozzá, mintha valaki kapna egy Playboy-címlapot.

Latest lingerie collection with @additionelle 🔥👙💋

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on Jan 24, 2017 at 6:02pm PST

A Sports Illustrated persze folyamatosan próbál megújulni. Óriási visszhangja volt, amikor először válogattak be plus size-modellt. Ashley Graham azóta a legnépszerűbb modellek egyike, előtte nem sokan tudták a szakmán kívül, hogy kiről is van szó. Graham először a 2015-ös számban szerepelt, majd a következő évben a három címlap egyikét kapta meg.

Tavaly ráadásul Palvin Barbarát szintén fotózták a lapnak. Ezzel bebizonyította, hogy az It girlök egyike, azaz a most futó, legmenőbb lányok között van. Ilyen például Gigi Hadid vagy Kendall Jenner is. Itt a tehetség vagy a szépség kevés, az okosan felépített, milliós követőkkel rendelkező Instagram-oldal kötelező.

vote for me maybe to be the Rookie of the year 💕 http://www.si.com/swimsuit/rookie-of-the-year @si_swimsuit #siswim

A photo posted by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Feb 15, 2016 at 8:21am PST

Leonardo DiCaprio nem rossz ajánlólevél

Persze olyat sosem mernénk kijelenteni, hogy DiCaprio barátnőjeként egyszerűbb a dolga egy modellnek, hiszen mindig már sikeres és befutott nők jelennek meg mellette. Az viszont tény, hogy a lapok többsége úgy hozza le Nina Agdal fotózását, hogy hangsúlyozzák, Leonardo DiCaprio barátnőjéről van szó. Nina Agdal nem először szerepelt az újságban, 2014-ben címlapot kapott, szóval egy híres bikinimodellről van szó, de mostanában érezhetően többször találkozni a nevével.

A színész egyébként már korábban is összejött SI-modellel. Korábban Kelly Rohrbach-kal járt, akit láthattunk már a Victoria’s Secret kifutóján, legközelebb pedig a Baywatch-filmben tűnik fel.

De ki lesz idén a címlaplány?

Nem tudjuk. Még. Február 14-én jön ki a lap, addig csak pár nevet ismerhetünk. Nina Agdal már biztos, ahogy Chrissy Teigen és Kate Upton is. Mindketten évek óta dolgoznak a magazinnal, nem volt nagy meglepetés, hogy 2017-ben újra fotózzák őket. Heidi Klum elsőnek 1998-ban volt címlapon, de összesen háromszor szerepelt a különkiadásban. Idén egy olyan fürdőruhát terveztek neki, amin minden covergirl rajta van a kezdetektől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik