Szórakozás

Taylor Swift lett 2016 legtöbbet zsebre rakó zenésze

A Forbes magazin évről-évre minden kategóriában összesíti a legjobban fizetett sztárokat. 2016-ban – ami valójában a 2015 júniusától-2016 júniusáig tartó időszakot jelenti – Dwayne Johnson lett a legtöbbet kereső színészJennifer Lawrence pedig a legjobban fizetett színésznő. A modellek közül Gisele Bündchen végzett az első helyen, de a magyar topmodell, Palvin Barbi is bekerült a top20-as mezőnybe a maga 4 millió dolláros bevételével.

A zenészekről is készült egy lista, ahol erős nőuralom alakult ki. A top5-ben négy énekesnő végzett. Az idei leggazdagabb Taylor Swift lett, aki nagyot kaszált 1989 című lemeze világ körüli bemutatóturnéjával. Összbevétele 170 millió dollár lett, amivel 60 milliót vert rá, az őt követő másodikra, a One Direction fiúcsapatra. A harmadik Adele lett 80,5 millióval, Madonna a negyedik helyen végzett 76,5 millióval, Rihanna 75 milliója pedig már csak az ötödik helyre volt elég.

Taylor Swift egykori dj párja, Calvin Harris a kilencedik helyet tudta csak megszerezni 63 milliós keresetével, a rajongója orrát beverő Justin Bieber pedig 53 millióval lett a tizenharmadik. Beyoncé és Jay Z párosa a 17. és 18. helyen végeztek, 54 és 53,5 millió dollárral.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik