Szórakozás

VV8: Szégyellik szerettei a folyton szexelő Micit

Az elmúlt hetekben szépen kiteljesedett VV Mici és VV Krisztián kapcsolata a Való Világ 8 villájában. A kezdeti flörtöt az törte meg, amikor Mici először lebukott villapárja takarója alá, onnantól pedig nem volt megállás. A Való Világok történetében talán még senki nem szexelt olyan nyíltan, mint ők. Eleinte ugyan elvonultak a sufniba, ahol persze a takaróval nem bajlódtak túl sokat, de most már gyakorlatilag bármikor és bárhol egymásnak esnek.

Mici nem zavartatja magát: takaró nélkül akciózik Krisztiánnal, betekintést engedve ország-világnak teste minden zegzugába, sőt fényes nappal, a többi villalakó szeme láttára is szexeltek már. A lány szemérmetlensége teljesen kiakasztotta a családját és a környezetét. Szerettei még beszélni sem hajlandóak Miciről.

“Egyáltalán nem izgat, mit csinál Mici, mert már nem nézem őt! Mindenkinek a saját döntése, hogy mit csinál. Én most nem is érek rá ilyenekről beszélgetni, sőt nem is akarok Miciről beszélni”

– mondta indulatosan a Borsnak a lány testvére. A lap úgy tudja, Mici édesanyja padlót fogott, és barátnői is szégyenkeznek miatta: a három lány közül egyik sem akarta megvédeni vagy nyilatkozni róla.

Néhány nappal ezelőtt Mici állandó partnere, Krisztián anyukája is nyilatkozott a szokatlanul sok szexről. Ő egészen másképpen vélekedik a dologról mint Miciék.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik