Szórakozás

VV Mici és Krisztián már a többiek előtt is gátlás nélkül szexelnek – Videó!

Az elmúlt hetekben szépen kiteljesedett VV Mici és Krisztián kapcsolata. A kezdeti flörtöt az törte meg, amikor Mici először lebukott villapárja takarója alá, onnantól pedig nem volt megállás. A Való Világok történetében talán még senki nem szexelt olyan nyíltan, mint ők. Eleinte ugyan elvonultak a sufniba, ahol persze a takaróval nem bajlódtak túl sokat, de most már gyakorlatilag bármikor és bárhol egymásnak esnek.

Mindezt viszont kezdi egyre nehezebben viselni a többi villalakó. Soma arra panaszkodott, hogy éjszaka nem tudott aludni, mert a mellette lévő ágyon olyan hangosan szexelt a páros, de mire felkelt, hasonló volt a helyzet. Mici és Krisztián még akkor sem tudták tűrtőztetni magukat, amikor felkapcsolódtak a lámpák és mindenki készülődött körülöttük.

Szerintem elég gáz. Egy tömegszálláson vagyunk és lámpákkal felkapcsolva, úgy csinálják, hogy mindenki nézi őket. Ott párosodnak. Elég merész, meg van benne egy kis pofátlanság is a többiekkel szemben. Igaz, hogy két hónapja nem néztem pornót, de nem ilyen formában szerettem volna

– mondta el a riportszobában Dávid.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik