Szórakozás

VV8: Elszabadultak az indulatok a párbajon – Krisztián veréssel fenyegette meg Tivyt

Kint szét foglak b.szni, te kutya

– így búcsúzott VV Krisztián Tivytől, miután kihirdették a párbaj eredményét.

A Való Világ 8 legutóbbi párbajában ismét a kiválasztott maradt alul. Igaz, Tivy először Ginát szerette volna kihívni, de miután szabályszegése miatt ezt nem tudta megtenni, így Krisztián mellett döntött. A vasárnap esti összecsapás azonban úgy alakult, amire senki sem számított.

Tivy még a szokottnál is idiótábban viselkedett. Megállás nélkül ugrált és összefüggéstelenül beszélt, miközben Krisztián a maga kimért módján közölte vele, hogy nem férfi, csak egy bohóc. A műsorvezető, Istenes Bence eleinte igyekezett végezni a munkáját és szóra bírni a párbajozókat, de rájött, hogy erre nincs sok esélye.

Hihetetlen, hogy mi történik. A villalakókkal úgy tűnik nem fogunk beszélgetni. A képek önmagukért beszélnek. Ez alapján kell dönteniük ma, mert verbálisan sajnos nem sokat fognak hozzátenni a fiúk, úgy érzem

– nevetett Bence.

A neheze azonban csak ezután jött, hiszen az eredmény még jobban felkorbácsolta a kedélyeket. Krisztián 58%-kal győzött, ami nem csitította Tivy őrjöngését. A fenekét csapkodta és azt ordibálta ellenfelének: “börtöntöltelék”. A párbajgyőztes ekkor elindult felé és közölte vele, hogy meg fogja verni, ha véget ér a játék. Istenes Bence ekkor lépett a ettek mezejére és állt a két fiú közé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik