Szórakozás

X-Faktor: újabb két versenyzőt ejtettek ki

Szombaton este a második élő show-val folytatódott az X-Faktor. Csakúgy mint az előző héten, ennek az estének is volt tematikája, ami nem más, mint “A szeretet él”. A versenyzők olyan érzelmes dalokat adtak elő, amik a szerelem, a barátság és az összetartozás jegyében íródtak. Az első adásból Balogh Eszter és a Jaggers távozott, és a páros kiesés ezúttal is folytatódott.

Az adás első fellépője Dánielfy Gergő volt, aki a Hit The Road Jack címá számmal Puskás Peti szavaival élve bikaként tarolta le a bocikat.

Tóth Gabi mentoráltja, a mezőny egyik legkülöncebb énekese, Vince Aliz Liza ezúttal gitár nélkül állt színpadra, hogy előadja a The Beatles Across the Universe című dalát. Aliz és Gabi is rendesen megizzadtak a produkcióért, de megérte, mert nagyon tetszett a zsűrinek.

ByeAlex zenekara, a Ham ko Ham egy Belmondo slágerrel készültek. A srácoknak saját bevallásuk szerint is nehéz volt a dal, meg is dorgálta őket a zsűri az előadás miatt.

Gáspár Laci magas hangú mentoráltja, Ónodi János következett, aki a Stitches című számot adta elő. A bulis dal sajnos nem volt túl hiteles neki: Peti szerint semmi nem volt az egész, és ByeAlex is azt érezte, hogy János nem volt jelen a produkcióban.

Jáger Kinga az eurovíziós Conchita Wurst Rise Like a Phoenix című számával készült. Nagyot énekelt, de a zsűritagok valamiért nem igazán érezték benne a lelkét.

Az előző adásban kiesés szélére sodródott, s az X-Faktor miatt szakított Fejes Szandráról kiderült, hogy nagy bulit tud csapni, ha akar. Ahogyan fogalmazott: ő maga egy nagy diszkógömb.

Gorbunov Dmitrij éneklésében ugyan voltak hibák, de a zsűri szerint igazi szupersztár alkat és minden esélye megvan arra, hogy nagy énekes legyen belőle.

Soulbreakers a Bad című dalt adta elő Michael Jacksontól, ám a produkciótól egyáltalán nem volt elragadtatva a zsűri.

Mata Ricsi az adás egyik legnagyobb meglepetése volt Justin Bieber As Long As You Love Me című számával. A kritika szerint végig CD minőségben énekelt, a tánc is jól ment neki, a zsűri állva tapsolt a dal végén.

Az adás utolsó produkciója, Opitz Barbara éneklése után is állva tapsoltak az ítészek. A 16 éves lány az Utánam a vízözön című dallal Tóth Gabit megsiratta, patakokban folytak a mentor könnyei.

Az este legkevesebb szavazatát Soulbreakers kapta, így a csapat automatikus repült a mezőnyből. A hátulról második és harmadik helyezett versenyzőnek párbajoznia kellett. A mentoroknak a Dánielfy Gergő és Vince Aliz Liza közül kellett választaniuk. Úgy döntöttek, hogy Vince Aliz Liza volt az erősebb, így ő maradhatott játékban.
Az X-Faktor második élő showjának kiesői tehát a Soulbreakers és Dánielfy Gergő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik