Szórakozás

Kiszel Tünde: Stallone meghívott egy randira, a többi az én titkom

A kortalan naptárdíva lakása minden egyes szegletét megmutatta a Story Extra kameráinak, miközben kisebb-nagyobb titkairól faggatták őt. Ismét megnézhettük például a híres fehérneműgyűjteményt, a dicsőségfalat(!), a panorámát, és a rózsaszín konyhát is, a hazai celebkirálynő életkorát viszont még mindig jótékony homály fedi. 

“Álmaim férfija a kislányom édesapja, aki kiváló operaénekes” – hallhatjuk például Kiszel Tündétől, de kiderült az is, mi lenne az a téma egy naptárban, amit már nem vállalna be.

“Olyan, ami az erkölcseimmel nem egyezik, de egyébként szeretem a kihívásokat és a megmérettetést” – mondta el a celebhölgy, aki elárulta azt is, törli mocskolódó kommenteket, és meggyőződése, hogy sokkal többen szeretik őt, mint ahányan nem. Azt azonban, hogy mi volt közte és Stallone között, nem volt hajlandó megosztani a nyilvánossággal.

“Milyen indiszkrétek vagytok! Sylvester Stallone-val készítettem interjút és utána meghívott egy randira, de hogy ott mi történt, az legyen az én titkom.”

Olvasói sztorik