Szórakozás

Balogh Eszter úgy érzi, a szülei miatt esett ki az X-Faktorból

Gáspár Laci mentoráltjának X-Faktoros pályafutása elég rövid volt, de annál botrányosabb. Balogh Eszternél már a táborban is rezgett a léc, mentora először haza is akarta küldeni, de miután a szülei letámadták Lacit, mégis maradhatott. Mindez a kényszeres akarással együttesen már túl sok volt a nézőknek és az első élő show-ban kiszavazták az énekesnőt.

Eszter a kiesése után sírva nyilatkozott. Elmondta, hogy fáj neki, amiért az emberek ennyire utálják, de igazából nem érdekli őt a közönség véleménye, mivel tudja magáról, hogy tehetséges, amiben a szakmai emberek is megerősítették. Ezek után sem fogja feladni az álmát, hogy elismert énekesnő legyen, ugyanakkor elmondta, hogy úgy érzi, a szülei viselkedése okozhatta kiesését.

Amikor a székes jelenet volt, a szüleim már azt hitték, hogy kiestem, és csak el akarták mondani a véleményüket Lacinak. Felindult állapotban mondtak néhány olyan dolgot, amit nem igazán gondoltak komolyan. Nem tehetek arról ahogy a szüleim viselkedtek, vagy arról, hogy mit mondtak, mivel nem voltam ott, amikor mindez történt. Nem tudtam beleszólni, sem megakadályozni, hogy elmondják a véleményüket! Mint szülők voltak jelen, és csak szerették volna megvédeni a gyereküket! Ez válthatott ki ellenszenvet az emberekből, és sajnos ettől nem tudtak elszakadni

– nyilatkozta a Blikknek Eszter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik