Szórakozás

Sztárban sztár: újabb énekest küldtek haza, megvan a TOP5

Radics Gigi múlt heti kiesése és az Ábel Anitára cserélt Liptai Claudia után vasárnap este hetedik adásához érkezett a Sztárban sztár. Az adásban már csak hat énekes bizonyíthatott egy másik sztár bőrébe bújva.

Muri Enikő régi csibészként lépett színpadra, Kóbor Jánost alakította a legendás ősz hosszú fürtökkel. Az énekesnőnek annyira sikerült levennie az Omega énekesének kinézetét és mozgását, hogy állítólag még a feneke is átalakult pár percre. Három adásra a döntőtől azonban a zsűri is egyre szigorúbb volt, ami Enikő pontszámaiban is megmutatkozott.

Egy igazi popsztárrá, Justin Bieberré változott ezúttal Vásáry André. Majka és Bereczki szerint az ének nem volt túl erős, André azonban így is 30 pontot kapott a zsűritől. Ennek oka talán az, hogy a produkció közben élete első színpadi csókját mutatta be a kamerák előtt.

Luciano Pavarottiként jelent meg a színpadon Kocsis Tibor. A produkciója mindenkit elkápráztatott, a zsűrit meglepte hangi adottságaival, ezért egyedüliként kapott maximális 40 pontot az ítészektől.

Nagy Adri Tina Turner slágerével bezsebelte a zsűritől a pozitív kritikákat. A magas részek furcsára sikeredtek, de így sem volt rossz.

Seal bőrébe bújva lépett a színpadra Polyák Lilla. A színésznőnek betegsége miatt nem volt könnyű dolga, és ráadásul egy technikai probléma miatt a hangja is végig csúszott a zenei alaphoz képest. Produkciója nagyjából értékelhetetlen volt a zsűri szerint, így nem csoda, hogy az adás alatt végig az utolsó helyen kullogott.

Veréb Tamás ismét nővé alakult át, ezúttal Psota Irént testesítette meg. A héten a 24.hu-nak interjút adó színész-énekes értékelése meglehetősen vegyes volt, de szépen hozta a legendás színésznő színpadi vonásait.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Az egyéni produkciók után kiváló duettek következtek, majd a zsűri és a közönség szavazatai alapján eredményt hirdettek.

Ezúttal Vásáry Andrénak kellett hazamennie.

André meghatódottan búcsúzott, s elmondta: hatalmas élmény volt számára, hogy komolyzenei előadóként idáig is eljuthatott.

A kieséssel egyben kialakult a Sztárban sztár TOP5-ös mezőnye is. Az elkövetkezendő három hétben így Muri Enikő, Polyák Lilla, Veréb Tamás, Nagy Adri és Kocsis Tibor küzdhet majd tovább a győzelemért.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik