Szórakozás

A 90 perces gázsiért csak egy órát zenélt a Wellhello

Pécsvárad idén 50. alkalommal rendezte meg a Leányvásárt, a jubileumi alkalomból pedig színvonalas programokkal és nagykocertekkel készültek a szervezők. A fiatalok körében népszerű Wellhellóüt is meghívták, akiknek előre kifizették a 90 perces fellépésért járó 2,5 millió forint plusz áfát. Fluor Tomi és Diaz azonban a vártnál hamarabb távozott a színpadról, amit a rajongók csalódottan fogadtak.

A barátnőimmel hetek óta azt beszéltük, hogy elmegyünk a koncertre. Este kilenctől fél tizenegyig hirdették meg a koncertet. Igaz, előtte volt eső, de a fellépés alatt egy csepp sem. Így nagyon meglepődtünk, amikor alig egy óra múlva a zenekar egyszer csak befejezte. Sokan ott maradtak, fütyültek, ‘vissza, vissza!’, kiabálták. Mi is vártunk picit, hátha folytatják, pedig tudjuk, sosem jönnek ki újra. Nem először voltunk ugyanis Wellhellón. Sokan csalódtak, és úgy érezték, becsapták őket

– mesélte egy rajongó.

A történteket Pécsvárad polgármestere, Zádori János is megerősítette a Borsnak:

A hír igaz! A pénzt előre kifizettük, kilencvenperces műsorra szerződtünk. Jelenleg tárgyalásban vagyunk még a menedzserekkel, próbálunk egyezkedni és vizsgáljuk, mi a teendő. Az is lehet, hogy peres útra kell majd vinni az ügyet.

A Wellhello azonban úgy látja, nem lesz szükség perre.

A szerződésben szereplő időtartamra hivatkozni jogos Pécsvárad részéről, ténylegesen folynak a megrendelő és a Wellhello rendezvényszervezői között egyeztetések a visszatérítendő összeg utalásáról, hisz’ fel sem merült a lehetőség, hogy ez ne kerülne rendezésre, perre biztosan nem lesz szükség. Az is igaz, hogy a zenekar egyik tagjának betegsége és a rossz idő miatt a fesztiválokon bevett, rövidebb programot játszotta a csapat, de hogy a fellépés 60 perc lett volna, az tévedés. Ahogy az sem igaz, hogy a visszatapsnál a fiúk ne álltak volna újra színpadra, egyik legismertebb daluk, az Apuveddmeg a ráadásban hangzik el, anélkül pedig sosem fejeződött be Wellhello-koncert, ahogy szombaton sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik