Szórakozás

Fél évet kaphat egy playmate, mert kiposztolt egy meztelen nőt

Dani Mathers még júliusban osztott meg egy képet Snapchaten, amihez azt írta: „Ha már megláttam, neked is muszáj". A képen viszont egy - állítólag 70 év körüli - idős nő szerepelt meztelenül egy edzőteremben, akinek sokkal inkább élethűbb testi adottságai voltak, mint a 29 éves, testéből élő Mathers-nek. A nő most revansot szeretne, az ügy vége pedig az is lehet, hogy a playmate-et börtönbe küldik.

A Los Angeles-i rendőrség privát képek terjesztésének vétségéért veheti elő Mathers-t, a nőnek viszont erre is van magyarázata:

Ő ugyanis csak egy barátnőjének szerette volna elküldeni a fotót.

A modell ügyvédje, Tom Meserau (aki egyébként Michael Jacksont is képviselte a 2005-ös gyermekmolesztálós ügyében) a New York Daily News-nak úgy nyilatkozott: reméli, hogy a pletykák nem igazak.

Dani Mathers soha nem akart megbántani senkit, és természetesen a törvényt sem akarta soha megszegni

– mondta. Védence nemcsak törölte az eredeti képet, de még Twitteren is vezekelt egy sort, kevés sikerrel. Mint írta, sajnálja, amit tett, és most egy kis szünetet tart, hogy megtudja, miért követett el ilyen szörnyű dolgot.

Az egyik Twitter-felhasználó szerint azonban egyszerűen nem azt sajnálja, amit tett, hanem azt, hogy ez nyilvánosságra került, és mindenki rájött, milyen felszínes is ő.

A lépés a pénztárcájára sincs jó hatással: az LA Fitness örök életre eltiltotta az összes edzőtermétől, a KLOS 95.5 rádióadó pedig felfüggesztette az állandó műsorát. A képet ide kattintva tudjátok megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik