Szórakozás

Rubint Réka: Hamvaimat majd keverjék össze Norbiéval!

Hétfőn ünnepli 14. házassági évfordulóját Rubint Réka és Schobert Norbi. A házaspár tagjai a nagy nap apropóján mély szerelmükről nyilatkoztak a Borsnak.

“A bajban, például amikor jött a válság, és ránk szállt a Gazdasági Versenyhivatal, vagy Norbi szívműtétjekor, ott voltunk egymásnak. A bajban mutatkozik meg, hogy ki milyen ember. Minket ezek a nehézségek, mélypontok még erősebbé tettek. (…) Nem értem, hogy tudnak emberek húsz-harminc év után elválni. Hogy éli túl az elhagyott fél? Nekem csak egy kívánságom van: ha itt az idő és végső nyugalomra helyeznek, akkor hamvasszanak el és a hamvaimat majd keverjék össze Norbiéval. Ez a kívánságunk, mi így akarjuk. Most is így alszunk, egymásba bújva, összefonódva. Külön nem tudom elképzelni”

– mondta a lapnak Rubint Réka.

Schobert Norbi állítja: ma Magyarországon minden második házasság válással végződik. Ez régóta így van és ez a szám csak nő.

“A házasság a lila köd után kezdődik, s nem arról szól, hogy a szerelmet legalizáljuk, hanem arról, hogy életreszóló szövetséget kötünk, hogy egy család legyünk. Ami a lila köd után jön, sokkal jobb”

– tette hozzá a fitneszguru, aki pár napja még azt üzente: “Aki ócsárol, az bekaphatja!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik