Szórakozás

Schobert Norbi: Aki ócsárol, az bekaphatja

Schobert Norbi (Array)
Schobert Norbi (Array)

Tegnap írtuk meg, hogy a fitneszpápa egyik posztjára reagálva nyílt levelet írt egy orvos és egy gyógyszerész, akik azt állítják, Schobert Norbert népbutító nézeteket terjeszt. Erre gyorsan jött Schobert rövid reakciója, de úgy látszik, csak nem hagyta nyugodni a dolog, mert ma Facebook oldalán magyarázkodott tovább egy rövid élőzés keretében.

A videóban arról beszél, hogy “megtalálta magának” egy Novák Hunor nevű orvos, miután megosztott egy cikket, de hát ugyan már, hát milyen sok hülyeséget osztunk (sic!) meg minden nap, és hát az olvasó majd eldönti, hogy elhiszi-e.

Szerinte az már más kérdés, hogy ha ő a saját nevével ír valamit, de ha életmóddal foglalkozó érdekes cikkeket oszt meg, az teljesen más tészta. Ezen a ponton a fitneszguru elkezdi felhúzni magát, és közli, hogy ez a Novák Hunor “srác” az ő hírnevén szeretne felkapaszkodni. És különben is, ő rák témában sosem írt állásfoglalást. Viszont mennyi jót tett, mennyi embert fogyasztott le, milyen alulról küzdötte fel magát, satöbbi, satöbbi. Aztán csak visszatér még az orvoshoz, aki szerinte komolytalan, és azt üzeni neki:

Kedves Novák Hunor, lehet utánam csinálni!

A videó végén még közli, hogy

aki ócsárol, az bekaphatja, aki követ, az lefogy.

A teljes fröcsögést itt lehet megnézni.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik