Szórakozás

Nyerő Páros: Papp Gergőék feladták a játékot

Újabb páros esett ki az RTL Klub napi celebjátékából, ahol ezúttal az együttes vélemények alapján három pár volt a veszélyzónában, egészen konkrétan Király Petiék, Papp Gergőék és Pumped Gabóék.

Web

Peller Anna és párja Papp Gergőékre, Szabó Zsófi és Zsolti Pumped Gabóékra, Eszter és Péter Gergőékre, Kabát és Adri pedig szintén Gabóékra adták szavazatukat, ennek értelmében pedig Gabónak és Áginak, és Gergőéknek is két-két szavazata volt – így tehát Dóri és Peti számára ért volna véget a játék. Gergőék azonban a szavazás után felszólaltak, és elmondták, ők nagyon jól érezték magukat itt bent, és mivel nekik van a legkevesebb pénzük, illetve ők teljesítettek a legrosszabbul a közös játékon, ezért nem érzik fairnek, hogy ők maradjanak bent továbbra is. Judittal tehát úgy döntöttek, feladják a játékot, és hazamennek; mindezt azért, hogy azok folytathassak a játékot, akik eddig is kőkeményen megdolgoztak a sikerért.

Dóri – aki az első pillanatokban láthatóan nem fogta fel, hogy mi is történik – sírva fakadt, mivel nem érezte igazságosnak, hogy miattuk adták fel Gergőék a játékot. De még Peti is elsírta magát, és eldöntötte, hogy innentől kőkeményen taktikázni fog, már csak a távozó Gergőék miatt is.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik