Szórakozás

Balhéztak a nézők Pintér Tibor előadásán

Múlt pénteken a Siklósi Várkertben mutatták be a Nemzeti Lovas Színház Gladiátor című szuperprodukcióját. A Bors cikke szerint a darab sokaknak biztosan örök emlék marad, de valószínű nem Pintér Tibor rendezése és alakítása, hanem a gyenge szervezés miatt.

A lap úgy tudja, csak azok láttak bármit is a látványos produkcióból, akik az első sorokban ültek. A vízszintesre berendezett nézőtér hátsó ülőhelyein zúgolódó közönségből sokan nem tapsoltak, mások hazamentek. Volt olyan öttagú család, amely harmincezer forint kifizetése után kénytelen volt otthagyni a széket és a közeli domb vizes füvén ülni, ha élvezni akarta az előadást.

“Azt láttuk, hogy a nézőtér magasított lelátókból történő kialakítása olyan jegyárat eredményezne, ami jelentősen lecsökkentené a várható közönség számát. Egy folyamatot terveztünk tehát elindítani, hosszú távon gondolkodva, amíg olyan közönsége alakul ki a várkertnek, mely létszámával már gazdaságosan lehet komolyabb infrastruktúrát kiépíteni. (…) Higgyék el, elégedetlenségüket nem nyereséghajhászás vagy gondatlanság okozza. Rendkívül sajnáljuk, hogy többeknek csalódást okozott a rendezvény, és minden ésszerű lehetőséget meg fogunk ragadni, hogy kárpótoljuk önöket”

– reagálták a szervezők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik