Szórakozás

Gesztesi: Hujber nem azért vette át a szerepemet, mert iszom

Ahogy azt korábban megírtuk, a korábban visszavonulót fújó színész ismét, helyesebben továbbra is szerepel a Grease című musicalben, melyben Vince Fontaine szerepét játssza, és amiben a napokban Egerben kellene színpadra állnia. Mindezt pedig a darab producere, Horváth Csaba mondta el a Blikknek, aminek mai cikkében Gesztesi Károly határozottan cáfolja, hogy ő továbbra is játszana az említett darabban, sőt a Bánfalvy Stúdió másik nagysikerű előadásában, az  Estére szabad a kecó című színdarabban is már csak kétszer láthatják majd a színházba járók.

“Egerben ne várjanak, ezt a nézőknek tudni kell. Az Estére szabad a kecó című komédiában még kétszer játszom, ennyivel tartozom a Bánfalvy Stúdiónak, de én ezzel a társulattal soha többet semmit sem akarok csinálni. Találkozásunk véget ért, csak még búcsúzkodunk. Igen, egyszer okoztam kellemetlenséget, de 40 év színpad után egyszer megbotolhat az ember, ezért jó néhány előadáson ingyen játszottam hogy kompenzáljam a hibám. Négy hónapja megint jól vagyok, és már a szakmai tervek is körvonalazódnak. Két komoly fővárosi felkérésem van a jövő színházi évadra, de az is lehet, hogy Tel-Avivban, az ottani Nemzeti Színházban térek vissza a színpadra. Filmes tervet is dédelgetek, márciusig teljesen be vagyok táblázva. 

Ezt a „Gesztesi részeg!”-pletykát többen is gerjesztették, ami ellen nem tudok tenni. Hujber Feri nem azért vette át a Grease-beli szerepemet, mert folyton iszom, hanem mert fél éve megállapodtam a Bánfalvy Stúdióval, hogy többet nem fogom játszani Vince Fontaine szerepét. A plakát drága dolog, ezt jól tudom, és megértem, hogy a Grease-plakáton még ott van a fotóm, mégis kényelmetlen, hogy sokan azt feltételezhetik, megint valami botrány miatt hiányzom. Ilyesmiről szó sincsen! Szép volt, jó volt, de a részemről ennyi” – nyilatkozta a színész a Blikknek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik