Szórakozás

Kifosztották a Gáspár család birtokát, 50 milliós a kár

Ismeretlenek kifosztották a Gáspár család nagyszentjánosi sertéstelepét. A terület Győzike fivérének lányáé, a showman apukája, id. Gáspár Győző szerint 40 és 50 millió között mozog az általa becsült kár.

A férfi a Kisalföldnek elmondta: most akarták betelepíteni és oktatóközpontot avatni a területen, ám az oda vásárolt értékes berendezéseknek – valamikor az év során – lába kelt, hogy pontosan mikor, azt nem tudni, mivel ritkán tartottak bejárást a területen. Állatokat még nem tartottak.

“A legkorszerűbb gépek tűntek el. A disznók számára alakítottunk ki vezérlőt, klímát, önetetőt, önbeadót, ami reggel, délben, este automatizált módon végezte volna az etetést. Aki ellopta, nem kisstílű tolvaj volt és persze nem egyedül jött. Nagy szakértelem kellett hozzá, tudta, hogy pontosan mi van ott, teherautóra volt szüksége és speciális szerszámokra. Csak a portás engedhette be, de egyelőre nem jutottunk dűlőre vele”

– mondta a lapnak id. Gáspár Győző, hozzátéve: aki segít az ellopott értékek nyomára bukkanni, annak kétszázezer forintot ajánl a család.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik