Szórakozás

Kulka János senkit nem enged az otthonába

Az 57 éves színészt május 18-án engedték haza a kórházból, ahová április közepén került be, miután agyi infarktust kapott. A komoly műtét és betegség után Kulka Jánosra hosszú felépülés vár, ám a beszámolók alapján gyorsabb ütemben javul, mint azt bárki is várta. Beszéde állítólag szinte már hibátlan, inkább mozgásával vannak gondok.

Ennek ellenére a színművész nem szeretné, ha a barátok és kollégák ilyen állapotban látogatnák őt, így otthonába csak nővérét és a gyógyulását segítő szakápolókat engedi be.

Többen próbáltuk már keresni, telefonon, SMS-ben, sőt még személyesen is, de elutasító. Nem szeretné, ha bárki meglátogatná, pedig amíg kórházban volt, még hajlandó volt fogadni pár látogatót. De amióta hazatért, teljesen bezárkózott, senkit nem akar látni. János nagyon hiú ember, aki nem szeretné, ha valaki elesetten látná. Neki nagyon fontos az, hogy mindig jól nézzen ki, rendezett legyen, szereti a határozott fellépést, ami most nem jellemző rá, legalábbis ő így gondolja, ezért nem mehetünk hozzá. De természetesen megértjük, ha ez az ő döntése

– árulta el a Blikknek egy barát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik