Szórakozás

Vujity Tvrtko Angliába költözhet családjával

Vujity Tvrtko felesége, Zsolnay Gyöngyi korábbi sokszoros válogatott kosárlabdázó a tervek szerint Angliában edzősködik tovább. Székesfehérváron pár napja egy sajtótájékoztatón jelentették be, hogy Gyöngyi átadja a Dávid Kornél Kosárlabda-akadémia női szakágvezetői posztját, mert a szigetországból kapott visszautasíthatatlan ajánlatot.

“Június 30-ig érvényes szerződésem van a klubbal, de valóban igaz, megkerestek Angliából egy ajánlattal, amelyet nagy valószínűséggel el is fogadok. Egyelőre még próbáljuk kitalálni, hogyan oldjuk meg ezt a helyzetet, de most a legfontosabb, hogy a legnagyobb kisfiam ballagásának ünneplését megszervezzük”

– mondta a Blikknek Gyöngyi, akit valószínűleg családja, azaz férje, Vujity Tvrtko és a gyerekeik is követik Angliába. Legalábbis ismerve azt, hogy mennyire összetartó családról van szó, ez a legvalószínűbb forgatókönyv.

“Gyöngyi az elmúlt 17 évben mindent megtett értem, amiért végtelenül hálás vagyok, és természetes, hogy ahogy eddig is, mindenben támogatom, hogy megvalósíthassa álmait. Családunkban öt embernek egyenlő szavazati joga van, meg fogjuk találni a legjobb megoldást”

– tette hozzá Tvrtko, aki saját zsebből finanszírozta új 3 milliós dokumentumfilmjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik