Szórakozás

Lakatos Márknak nem gáz, hogy ő a meleg stylist

Lakatos Márk (Lakatos Márk)
Lakatos Márk (Lakatos Márk)

Coming outja előtti időszakáról és a magyar “heteróvalóságról” is beszélt Lakatos Márk autózás közben D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című online műsorában.

“Az unokatestvéremmel és az apámmal éltem. Ment az amúgy tök normális heccelődés: neked melyik csaj tetszik, hogy tetszik. Nekem halál kellemetlen volt, hogy négy éven keresztül ezt kellett hallgatnom és ki kellett térnem előle. Pont egy kamaszkori helyzetben az apád előtt nem feltétlenül vállalod ezt fel”

– mondta a kezdő melegeknek is tanácsokkal szolgáló Márk, aki tisztában van azzal, hogy milyen nehéz felvállalni, hogy egy kisebbséghez tartozol.

“A buzi, a cigány és a zsidó a normál heteroszexuális társadalom szemében egy olyan szitokszó, amit egymásra lehet mondani, függetlenül attól, hogy valaki valóban az-e vagy sem. (…) Élvezem, hogy egy nagy közösség van körülöttem, akiket érdekel a munkám, milyen arcaim vannak. De olyan emberekkel, akiket nem érdekel, mit csinálok, csak én vagyok ‘a meleg stylist’, semmi problémám nincsen.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik