Szórakozás

Kucsera: Kegyetlen volt látni a szeretteim szemében a fájdalmat

A Nagy Duettben vasárnap esténként énekelni és táncolni próbáló kajakos, Kucsera Gábor néhány hónapja kétéves eltiltást kapott. Tavaly július közepén bukott meg a magyar szövetség drogtesztjén, a vizeletében kokaint találtak.

“Kegyetlen, hogy szembe kellett néznem az emberekkel, és láttam, hogy elítélnek. Kegyetlen volt látni a szeretteim, a szüleim, a feleségem szemében a fájdalmat. A szurkolók, a barátok szemébe nézni, az nagyon nehéz volt. De nem öltem embert! Csak magamnak ártottam, senki másnak soha. Csak magamnak. Emiatt a sportolói magatartásomat meg lehet kérdőjelezni. De valahol ezt is álszent dolognak tartom, az emberek nyolcvan százaléka járt már hasonló cipőben. Először négy év eltiltást kaptam, végül kettőt. Másnak három hónap járt. Soha nem doppingoltam, aki szteroiddal bukik le, kevesebbet kap”

– mondta a Borsnak Kucsera, aki jelenleg főállású apuka.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

“Reggel fél nyolckor kelek Bencével, és elviszem a bölcsibe. Délután megyek érte, öttől újból apuka üzemmódba kapcsolok. Szabi Fehérvárra jár, ha edzése van este 6–8 óra, mire hazaér, ha meccse van, lehet 10–11 is. Imádom! Szeretek vele lenni. Nem mondom, hogy nem fárasztó, mert az. A férfiak génjeiben ez nincs benne annyira, mint a nőkében. De szerencsére jól bánok a gyerekekkel. Minden rosszban van valami jó. Nincs sport, van Bence!”

A sportoló arról is beszélt, hogy A Nagy Duett színpadán egyáltalán nem mozog otthonosan, nem tudja, mit kell csinálni, és ez bizony látszik is. A vasárnapi adásokra azonban mindig megpróbálja összekapni magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik