Szórakozás

Demcsák Zsuzsa: Karaktergyilkosság, ez történik most velem

Demcsák beszól (demcsák zsuzsa)
Demcsák beszól (demcsák zsuzsa)

A műsorvezető az elmúlt napokban azzal a hírrel került megint a figyelem középpontjába, mi szerint áron alul kapott meg egy, az olimpikonoknak szánt 8 milliós autót. Demcsák Zsuzsa most saját közösségi oldalán tisztázta a helyzetet, ahol azt is kifejtette, hogy az egyik napilapnak volt férje szállítja a hazug pletykákat.

Karaktergyilkosság. Ez történik most velem szemben. A volt férjem és a Bors újabb alantas támadását kellett ma elviselnem. Nincs más eszköz egy közszereplő kezében, mint tűrni a mindennapos meghurcoltatásokat? A pereskedés hosszú évekig eltart, a vége csekély kártérítési összeg, mely soha nem hozza vissza a lejáratott ember becsületét.

“Vásároltam egy autót, részletre. Az autó középkategóriás, nem méregdrága és nem luxus. Nem a sportolóktól vettem el, senki sem rövidült meg tőle, és nem furikázom vele jogosítvány nélkül. A sportolók ingyenes használatra kapták, a legtöbben pedig szintén megvásárolják ugyanolyan feltételekkel. Én is fizettem érte. Mi van ebben sztori?

Ha csak az nem, hogy a Bors újságírója felhívott a cikk megjelenése előtti napon, elmesélte, hogy a volt férjemről meg akartak jelentetni egy cikket, ami ellen ő tiltakozott. Egy hófehér Mercedesből fenyegetően kiszólt neki, reméli, nem felejtette el, hogy nem jelenhet meg a cikk. S cserébe felajánlotta neki, megint van egy jó kis szaftos sztorija a volt feleségéről, mint oly sokszor. Hiába bizonygattam az újságírónak 3 órán keresztül az igazat, mutatva a dokumentumot az autóvásárlásról. Hiába.”

Volt férjem bosszúja nagyon mély, hosszú ideje tartó, soha nem nyugvó. Mint minden bántalmazóé, amióta világ a világ. Tőlük soha nem szabadulhat egyetlen asszony se, ha vette a bátorságot és kiszakította magát a bántalmazó-bántalmazotti viszonyból.

“Csak az a fehér Mercedes zavar. Hiszen a férjemnek négy év óta állítólag nincs munkahelye, nem fizeti a 20 ezer forintos gyerektartást sem. Elítélték végre az ellenem elkövetett erőszakos cselekedetei miatt. S mégis az ő szavának hisznek?”

A teljes bejegyzést IDE kattintva olvashatja el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik