Szórakozás

Áron alul vette meg Demcsák Zsuzsa az olimpikonok Audiját

Demcsák Zsuzsa (Demcsák Zsuzsa)
Demcsák Zsuzsa (Demcsák Zsuzsa)

A Rio Klub harminckét, az olimpiára készülő, nagy reményekkel induló magyar sportolót támogat egy-egy Audi A3 limuzinnal. A névsorban többek között ott van Kapás Boglárka, Vajda Attila, Ungvári Miklós, Boczkó Gábor, Verrasztó Dávid és Dudás Miklós. Mint megírtuk, a vállalkozás kreatív igazgatójának, Demcsák Zsuzsának is jutott egy a fehér luxusautóból, szemben más sportolókkal, – mint például Risztov Éva – akik kimaradtak a szórásból. Ez hogyan lehetséges?

“A 32-ből 2-3 autót fenntartottunk a saját munkánk végzéséhez, operatív célra, és ezek nem is voltak felmatricázva a klub logójával. Ezek közül használ egyet Zsuzsa, akinek vételi opciót ajánlottunk fel a munkájáért cserébe, hiszen azért fizetést tőlünk nem kap. De ebben az autóban is biztosan ült már olimpikon Zsuzsa előtt. (…) Zsuzsa már másfél milliót kifizetett az autó árából, a többit augusztusban rendezi. Egyébként a sportolók közül is többen jelezték már, hogy megvennék majd a kocsit”

– mondta a Borsnak Tóth Tamás, a Rio Klub elnöke, aki azt is elárulta: esetükben az autók listaáron 6,1 millió forintot értek újonnan, s flottaáron 5,4 millió forintért kapták meg a Porsche Hungáriá­tól darabját. A sportolók s Demcsák is ennyiért viheti majd haza az Audit, amely egyébként újonnan csaknem nyolcmilliót, használtan pedig inkább 6,5–7 millió forintot ér. Vagyis a tévés, ha díjazást nem is kap tevékenységéért, a kocsit jó 2–3 millió forinttal a piaci ár alatt veheti meg.

Az olimpikonoknak egyébként téli-nyári gumicsere, ingyen casco és kötelező biztosítás, töréskár esetén pedig csereautó is jár. Tóth hangsúlyozta, ezt a szolgáltatást Demcsák nem veheti igénybe.

A dolog további érdekessége, hogy ittas vezetés miatt nemrég elvették Demcsák Zsuzsa jogosítványát, így sofőr segítségével használja az autót. Állítólag bébiszitterének egy rokona ült a volánhoz, hogy a műsorvezető minden reggel időben beérjen a Mokka stúdiójába, s onnan hamar hazajusson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik