Szórakozás

Ügyesen kell szexelni: ez a világ legjobb edzéstervének lényege

BangFit – a PornHubtól. Van még kérdés?

Az internet első számú szexbirodalma, a világ egyik legnépszerűbb online (pornó)felülete, a PornHub ismét bizonyította, hogy egyben az egyik leginnovatívabb tartalomszolgáltató is.

Kezdésnek csak annyit mondunk: BangFit. A PornHub kitalálta az „edzésmódszert, amelyet a konditermek legszívesebben eltitkolnának előled”.

Igen, szexelni kell.

A pornósite találmánya egy applikációval összekötött edzésforma, amelyet lehet egyedül vagy párosan is végezni, és miközben AZT csinálja az ember, az alkalmazás méri az elégetett kalóriákat.

2016-van, és kevesebbet mozgunk, mint valaha”

– ezzel a mondattal kezdődik a zseniális ötletet reklámozó zseniális videó. A hirdetés szerint olyannyira ellustultunk, hogy már gyaloglás közben sem mozgunk (a hoverboard és Soros György* miatt), ezért mindenki el fog hízni, sőt van, aki már meg is tette. De ugye arra meg nincs ideje az embernek, hogy folyamatosan konditerembe járjon.

Mi más lehetne a PornHub javaslata? Szexelni kell, és akkor – ahogy mondják – „b*szott fitt” lesz az ember.

bang.fit
bang.fit

A BangFit a következőképp működik: a weboldalon kiválasztjuk a „játékosok” számát és a nemünket, szinkronizáljuk a beállításokat az okostelefonunkra letöltött alkalmazással, a telefont felcsatoljuk (nem, nem oda), és nekilátunk a szexuális tevékenységnek. Ehhez közben nézni kell a feladatokat, és pontosan követni az utasításokat (minden bizonnyal nem olyan bonyolultak).

Aki pedig ki szeretné teregetni magánéletének még ezt a részletét is a közösségi oldalakon, bátran posztolja az alkalmazással a pontszámát a Facebookra.

*Soros György neve valójában nem hangzott el, csak már mindenhová odaképzeljük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik