Szórakozás

Távozik az Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplője, Dávid

Amerikából érkezett és Amerikába távozik az Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplője, Dávid, aki 2013 szeptemberében érkezett a sorozatba. A gitáros srác az RTL Klub sorozata előtt már ismert volt zenei körökben. Annak idején a tengerentúlon egy világhírű amerikai bandával a Nevemore-ral is turnézott. Hazatérése után az ÉNB mellett a Leander Rising nevű magyar zenekarban is nyúzta a húrokat, de az elmúlt évek egyik legígéretesebb magyar rock formációja tavaly váratlanul feloszlott.

„Visszatekintve az elmúlt 2,5 évre, tényleg olyan, mintha egy pillanat lett volna, de mégis rengeteg olyan dolog történt velem, amit soha nem fogok elfelejteni. Az egyik ilyen kedvenc történetem, amikor Lali születésnapján elmentünk tankot vezetni, de ő megsértődött valamin, lidérckedett az erdőben, közben én meg átmentem tankkal azon az autón, amin neki kellett volna. De az én születésnapom is emlékezetesre sikeredett, hiszen a barátnőm Milla a saját lakásomban kikötözött és fogvatartott”

– tette hozzá nevetve Dávid, aki meghatódott, hogy a búcsúbulijára milyen sokan elmentek.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

„Remélem a nézők jó szívvel emlékeznek majd rám, de most ismét csak a zenére koncentrálok. A saját szólólemezemen dolgozok és visszatérek Amerikába, hogy a zenei karrierem építsem. Több zenekartól van ajánlatom, lehet, hogy júliusban már a Sanctuary nevű formációval turnézom. A többieknek pedig azt kívánom, hogy legyenek boldogok és csinálják azt, ami nekik a legjobb, én is azt teszem!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik