Szórakozás

A Nagy Duett: Rossz estéjük volt Schobertéknek

A Nagy Duett vasárnapi adását Kulcsár Edina és Hevesi Tamás nyitották egy kemény vadnyugati rock-al. Az előadás legemlékezetesebb része biztosan Edina nagyon rövid rövidnadrágja volt, pedig ők a mezőny egyik legerősebb párosa.

Keleti Andrea férfiként lépett színpadra Péter Sramek oldalán, az Én és a kisöcsém című operettet adták elő, táncot is villantottak, és elvitték az este első maximális pontszámát.

Takarítóként és takarítónőként mutatkozott be Berki Krisztián és Fésűs Nelli az Animal Cannibals Takarítónő című számával. Berki a rap gyakorlásakor elmondta, hogy a nyelvére eddig sosem volt panasz – ezt ezúttal zsűri is díjazta, méghozzá 30 ponttal.

Péter Szabó Szilvia és Pachmann Péter a Most múlik pontosan című dallal álltak színpadra. Megható produkciójuk után állva tapsolt a közönség, Kasza szerint ez volt A Nagy Duett eddigi legnagyobb pillanata, Cooky még meg is könnyezte állítólag az előadást. Pachmannék és maximális pontszámot zsebeltek be.

Mesébe illő olasz produkcióval állt elő Rubint Réka és Pintér Tibor. A páros romantikus közjátéka elég jól sikerült, Pintér még csókokkal is jutalmazta duettpartnerét a dal végén.

Dér Heni és Kucsera Gábor szexi fenékriszálással harcoltak a versenyben maradásért. A tüzes latin tánccal nem is volt baj, de a spanyol szöveg helyett Kucsera csak halandzsát tudott produkálni, ráadásul a ritmusérzéke sem javult az elmúlt hetekhez képest. Kasza szerint a sportoló beválogatása egyszerű adáshiba, castingtévedés volt.

Schobert Norbi és Keresztes Ildikó ezúttal komolyítottak: Máté Péter Most élsz című dalát adták elő. A produkció elég meghatóra sikerült, még a fitneszguru hamiskás hangja sem vont le annyit az élvezeti értékéből, hogy ne kapják meg a maximális pontszámot.

A normál duettprodukciók után két csoportra osztva közös produkciókat adtak elő a párosok, majd következett az eredményhirdetés. A nézők és a zsűri összesített szavazatai alapján Schobertéknek nem volt igazán jó estéje, ugyanis a házaspár két tagjának duettformációja maradt a lista legvégén, közülük dőlt el a kieső személye. A legkevesebb pontot Rubint Réka és Pintér Tibor kapták, így nekik kellett búcsúzniuk A Nagy Duettől.

A TV2 showjában így a Schobert családból már csak Norbi maradt versenyben. Réka búcsúzóképp elmondta, hogy nagyon jó élmény volt számára a szereplés, és szerinte Norbiék megérdemelten jutottak tovább, mivel nagyon sok munkát fektetnek a versenybe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik