Szórakozás

Egy Kismenővel kevesebb folytathatja a versenyt

A TV2 új, Kismenők című tehetségkutatóján elkezdődtek az élő showk szombat este.

Szombat este a TV2 Kismenők című tehetségkutatója újabb fordulóponthoz ért, hiszen elkezdődtek az élő showk, aminek alakulásába már a tévénézők is beleszólhattak. A 10 fős döntős mezőny Ördög Nóra és Tilla 5-5 fős csapatából állt össze, de az este végén valakinek búcsúznia kellett.

Elsőként a gitáron játszó Luppinger Attila állt színpadra, aki majd a vasárnapi Nagy Duettben is feltűnik, megtámogatva picit Kulcsár Edina és Hevesi Tamás AC/DC produkcióját. Őt az elképesztően hajlékony Cserép Timi követte, aki ezúttal nem csak céltalanul hajtogatta magát a stúdióban, hanem egy egész pofás kis sztorit is kapott a mutatványa köré. Majd jött egy énekes produkció, a Rising Starban feltűnt Kovács Gyopár kishúga, Harmat.

Ezútán jött a könnyzápor. A verselő ovis, Quin Zita felrobbantotta a cukiságbombát, ahogy Nagy Bandó András versét adta elő, a korábban kiesett slam poetry-s Bánki Beni oldalán. A zsűriből hárman is megkönnyezték a látottakat, a maximális 25 pontot pedig mindenki megadta neki.

Jött egy újabb zenészpalánta. A dobok megszállottja, Balogh Soma is kilépett ezúttal a komfortzónájából és nem csak saját hangszerén játszott. Az este abszolút legnagyobb sikerét a 16 éves artista srác, Szlavkovszki Zsolti aratta, akit ismét tátott szájjal figyelt az egész stúdió és aki, ezúttal is egy vadonatúj eszközzel, egy spirál segítségével mutatta meg, mire képes.

Újabb énekesnő következett. Jenei Deborah a tőle eddig megszokott lírai oldalát félretette, kivették a kezéből a gitárt és rockos vadócként, egy Pink slágert kellett színpadra vinnie. Az őt váltó Üzenet lánycsapat ezúttal a Kiközösítés témáját feszegette akrobatikus produkciójában, amire szép magas pontokat kaptak.

A kis színésznő, Malaczkó Réka is kapott egy társat maga mellé. Nővérével ugyanis egy meserészletet adtak elő a Jégvarázsból, ám a stúdióban ülő közönség eléggé lehúzta produkciójukat. Az estét Szabó Bence dala zárta, aki ugyan megküzdött az angol szöveggel, de sikerét nemcsak a taps, de a mezőny második helye is jól mutatta.

A korábbi gyerektehetségkutatókkal ellentétben azonban itt az este végén nem volt kegyelem. Valakinek távoznia kellett a versenyből. A két sereghajtó Tilla énekesnője, Kovács Harmat és Nóri versenyzője, Jenei Debi lettek. Végül az utóbbinak kellett búcsúznia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik