Szórakozás

Szabó Zsófi esküvője is elmarad

A műsorvezető kezét karácsonykor kérte meg párja, a rövid idő ellenére pedig határozottan állították, hogy nyáron egybekelnek. Mostanra azonban rájöttek, hogy képtelenség megszervezni a lagzit, pláne úgy, hogy nemrég indították be Zsófi saját ruhamárkáját, ami szemlátomást most sokkal fontosabb a párnak.

A jelek szerint csúszik az esküvő. Nem tudom megmondani, hogy mikor mondjuk ki az igent, de természetesen megtartjuk. Nem tudjuk még sem a helyszínt, sem azt, hogy milyen ruhát szeretnék.

“Az elmúlt években több gyönyörű ruhakölteményben fotóztak már, így azt már tudom, hogy milyen ruhát nem viselnék szívesen, de konkrét elképzelésem még nincs. Ami biztos, hogy rengeteg virág lesz és habos-babos, látványos ruhát szeretnék a templomira, a polgárira pedig valami kényelmes darabot” – mesélte a Borsnak a szőke sztár, akitől párja, Zsolt vette át a szót.

Rengeteg elfoglaltságot jelent most nekünk a Carnute ruhamárka, már a kezdetekkor is úgy beszéltünk erről az üzletről, mint a közös gyermekünkről, de most kiderült, valóban annyi dolog van vele, mint egy gyerekkel.

Fotó: Birton Szabolcs
Fotó: Birton Szabolcs

Ajánlott videó

Olvasói sztorik