Szórakozás

Szabó Zsófi: Édesapám azt mondta, ne legyek feltűnő

Az esküvőjére készülő műsorvezető az e heti Best magazinban mesélt arról, mennyire  boldog vőlegényével, és elárulta azt is, miért fontos számára a természetesség. Szabó Zsófi úgy érzi, teljesen megváltozott, mióta tart a szerelem Zsolttal.

“Ő az a férfi, akivel egységet alkotunk, és neki köszönhető az a harmónia is, ami most belőlem sugárzik. Azt érzem, végre sínen van a magánéletem, illetve a karrierem is, és csak arra vágyom, hogy a kevés szabadidőmet vele tölthessem” – áradozik a cikkben a Story Extra műsorvezetője, aki különleges kozmetikai kezeléssel készül élete nagy napjára, gondosan ügyelve arra, hogy ne essen túlzásba külsejét illetően.

“Zsolt festék nélkül is szereti az arcomat, ebben édesapámra hasonlít. Ő mindig azt mondta, ne legyek feltűnő, inkább maradjak szerény, és ezt a tanácsát az esküvőmön is megfogadom majd. Persze egy minimális sminket azért viselni fogok, de arra törekszem, hogy a bőröm és a hajam szépsége legyen szembetűnő. Tudom, hogy apa büszke lenne a megjelenésemre” – véli Zsófi.

Fotó: Birton Szabolcs
Fotó: Birton Szabolcs

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik