Szórakozás

A Nagy Duett: Növényi Norbi és Nika esett ki

Vasárnap este került adásba a TV2 A Nagy Duett című műsorának harmadik adása, amelyben 20 ismert ember 10 ismert dallal állt színpadra. A profi és az amatőr celebek duettjeinek sorát Fésűs Nelly és Berki Krisztián nyitotta az Aranyeső című dallal. Az ütős mulatós kapcsán Szulák Andi érezte a belefektetett munkát, ugyanakkor szerinte Berki új műfajt teremtett: a rap és a hallgathatatlanság határát súrolta.

Lola és Markó Robi előadásában a Multimilliomos jazzdobost láthattuk. Végre eljött Robi ideje: táncosként magához vette az irányítást a koreográfia terén, szoknyaforgatással és emelgetéssel vonzotta Lolára a tekintetet. Meglepetésként az ének sem ment neki kifejezetten rosszul, a zsűri szerint mindketten kifejezetten cukik voltak.

Az United Cocktail című számával támadott Keleti Andi és Péter Sramek, ami után Kasza Tibi konkrétan szerelmet vallott a profi táncosnőnek. Szulák szerint ráadásul az éneklés is jobban ment neki, Cooky pedig állítása szerint meglepő módon mindent értett a szövegből.

Rubint Réka és Pintér Tibor megállapították, hogy túl öregek, mert nem igazán ismerték a Wellhello, a Halott Pénz és Fluor közös számát, az Emlékszem, Sopronbant. A celebek produkciója nem volt túlzottan áttörő, cserében még vicces sem annyira.

Nika és Növényi NorbertBye-bye Szása című dallal álltak színpadra. A sportember hangja nem sokat fejlődött az elmúlt adásokhoz képest, és ráadásul a szövegtanulásba sem fektetett túl sok energiát, ami miatt rendesen ekézte a zsűri.

Operettel próbálta belopni magát a közönség szívébe Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes. A szemérmes csárdáskirálynőként szereplő műsorvezetőnek kifejezetten jól állt a Jaj, cica nóta, a zsűritől is jó értékeléseket zsebeltek be, az este első maximális pontszámával megspékelve.

Dér Heni és Kucsera Gábor party buszon állítottak be a stúdióba egy Vengaboys slágerrel. Az eleinte felismerhetetlen dal a végére nem lett rossz, de jó sem. Kasza szerint Kucsera egyetlen szerencséje, hogy legalább jól néz ki.

Szerbül énekelt Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia, akik A Sad Adio című dalt adták elő meglepően ügyesen. A zsűritől maximális pontszámot kaptak, Kaszáék ráadásul állva tapsoltak nekik.

Kulcsár Edina és Hevesi Tamás a Proud Mary című számmal érkeztek. A fekete-fehér retro tévében kezdett produkció elég izgalmasra sikeredett, az Aktív műsorvezetője ráadásul újra bizonyította, hogy énekesnek sem utolsó.

Nem létező énekhangjával ezúttal a Kool & The Gang Celebration című dalával sokkolt Schobert Norbi, aki szerencsére azért rendkívül humoros előadást tett le az asztalra partnerével, Keresztes Ildikóval, akivel házaspárként duetteztek. Őket is tíz ponttal küldték útjukra.

A zsűri és a nézők által adott összesített pontszámok alapján ezúttal Növényi Norbi és Nika volt a leggyengébb, így ők estek ki A Nagy Duettből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik