Szórakozás

Volt üzletvezetője tálalt ki Kozsóról

Az énekes egykori alkalmazottja megdöbbentő dolgokat mesélt a énekes teaházának állapotáról. A férfi a Blikknek azt állítja, a helyiségben egerek szaladgáltak, a teafüves dobozokban pedig kukacok szaporodtak. Keglovics Zsolt azt mondja, hiába kérték az áramlopással is megvádolt Kozsót, hogy csináltassa meg a penészes falakat, a zenész nem törődött vele.

“Milliós tétel került Kozsó zsebébe, de hiába kérleltük, hogy csináltassa meg például a penészes, leomlott vakolatot a konyhában, a pult alatt vagy a mosogatónál a tavaly augusztusi árvíz után, amikor az üzletet elöntötte a szennyvíz. Mindig azt mondta: Jó az úgy! Kozso már két nap után ki akart nyitni. Nem engedhettem, mert hatalmas fertőzésveszély volt a vécékből visszabugyogó szennyvíz és a penész miatt. (…)

Felfedeztük, hogy megkukacosodott vagy bepenészedett a teafű, de nem dobhattuk ki. Megmondta Kozso, hogy mit kell tennünk: fagyasztóba tenni, és mint a lencséből, ki kellett válogatni a jéggé fagyott kukacokat”– mesélte többek közt a lapnak a férfi, aki fotókat is készített az áldatlan állapotokról, és elmondása szerint minden érintett hivatalnál bejelentést tett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik