Szórakozás

Szakított Kozsó és Keira?

Bármennyire nagy volt a szerelem, és akármennyire kitartó volt az énekes betegsége alatt Keira, a kapcsolat mégis tönkrement – írja a Bors.

“Állítólag régóta nincsenek már együtt, Keira el is költözött Kozsótól, és egy fővárosi bárban vállalt munkát. Úgy érzi, sokat tett azért, hogy Kozsó felépüljön és talpra álljon, végig kitartott mellette a nehéz hónapokban, mégsem be­csülte őt eléggé az énekes. Nem volt már felhőtlenül boldog mellette” – mondta a lapnak a pár egy nevét nem vállaló ismerőse.

A lap az említett bárban is megfordult. “Való igaz, Keira itt dolgozik egy ideje, és nagyon jól érzi ma­gát. A hely egyébként kísértetie­sen hasonlít Kozsó teaházára. Az is igaz, Kozsó és a barátai is gyakran felbukkantak már itt” – mesélték az ott dolgozók.

Kozsó – aki a Story Gálán is egyedül vett részt – tagadta a hírt, azt mondta egy szó sem igaz a szakításból. Keirát azonban nem tudta adni a bulvárlap munkatársának, mert ahogy mondta, fellépés után a barátainál aludt. A lányt a közösségi oldalán próbálták utolérni, de csak annyit közölt, ez nem telefontéma, és nem is közösségi portálon szeretne erről beszélni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik