Szórakozás

Dopeman: Én teremtettem Majkát

A két rapper ismét egymásnak esett. Majka ugyanis elmondta, hogy szégyelli, amiért egy Dopemanre emlékeztető tetoválást visel a testén, amit utóbbi sem hagyott szó nélkül. Az évek óta tartó “háborúskodás” másfél évvel ezelőtt odáig fajult, hogy össze is verekedtek, de azóta inkább csak szócsatáznak az éterben. Dopeman most azt is elmondta, hogy szerinte a rapper-műsorvezetővel komoly gondok vannak, sőt kijelentette, hogy a kétgyermekes édesapa neki köszönheti sikereit.

“Nekem nincs konfliktusom Majkával. Nem velem van baja, saját magával. Mindig ő hozza elő a gondokat, most is így történt. Majoros karrierje a siker és tehetség szerencsés találkozásából született, de az egésznek az alapja mégiscsak én vagyok. Én teremtettem őt. Már nincs dolgom vele, nem sajnálom tőle a sikereit, a félelmeit, a szívbetegségét sem. Azzal az emberrel, aki a gyermeke születése napján velem van elfoglalva, valami nincs rendben” – mondta a Borsnak az ingatlanbizniszbe belevágó rapper, akinek nyilatkozatára a tévés csak röviden reagált.

“Megint rólam beszél, hogy újságba kerüljön, hát legyen! Ez az én ajándékom neked, Laci, élvezd ki minden pillanatát!” – üzente Majka.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik