Szórakozás

Csobot Adél már felkészült kisfia érkezésére

“Nagyon-nagyon jól érzem magam, minden a legnagyobb rendben. Napról napra meglepődöm azon, hogy mennyire jól érzem magam, mennyire jól bírom…” – nyilatkozta a mindig mosolygós, és már hatalmas pocakkal vásárolgató Csobot Adél a Red Carpet kamerái előtt. Tette mindezt egy bababoltban, ahol elmesélte, hogyan is várják Istenes Bencével első gyermekük érkezését.

“Már abszolút a folyamatban vagyunk Bencével, mindent próbálunk beszerezni időben. Mindent megbeszélünk, minden közös megegyezés alapján van, közösen döntünk arról, hogy éppen most milyen színű legyen, milyen formájú, fazonú. Azt gondolom, hogy teljesen felkészültek vagyunk, már most akár” – mondta el az énekesnő, aki mindenképp apás szülést tervez, kék gyerekszobát viszont még véletlenül sem.

“Nyilván megpróbálunk fiús dolgokat választani, ami olyan igazán pasis, de egyáltalán nem arról van szó, hogy csak a kék; ehhez egyáltalán nem ragaszkodunk” – mesélte az énekesnő, aki sem a szülés időpontját, sem a baba lehetséges nevét nem szeretné egyelőre elárulni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik