Szórakozás

Farm: Laura kézilányt csinált Attilából

Igazán eseménydús volt a Farm hétfői adása. A párbaj utáni buliban ismét alaposan a pohár fenekére néztek a farmerek, aminek következtében a hormonok is tombolni kezdtek. Dia nem adja fel, és ittas állapotban ismét “megkanolta” volna Norbit, aki viszont inkább Cinti fenekét fogdosta bőszen, aminek aztán egy csókcsata vetett véget.

Gergő eddig sem rejtette véka alá, hogy mennyire tetszik neki Brigi, de a bor hatására elég rámenősen nyomult a lányra, akitől mindenképp szerette volna megtudakolni, hányadán is állnak most egymással. Brigi jó pasinak tartja ugyan a kutyás kaszkadőrt, de láthatóan sok neki a fiú folyamatos teperése.

A buli után aztán hamar józanodni kellett, hiszen a kisborjú épp ezt az éjszakát választotta az érkezéshez. Dia és Norbi segítségével hamar és komplikáció nélkül megszületett a kis Turner (Tina lánya, ugye). A cuki boci érkezése nemcsak a lányokat, és az egyébként mindig morc Attilát hatotta meg, hanem Norbit is, aki élete legnagyobb élményeként tartja számon a történteket.

Reggel aztán megérkezett a kiesett Laura levele, aki legnagyobb meglepetésre (és Norbi bosszúságára) Sanyát nevezte meg a következő heti gazdának, és egy nagy csavarral sikerült egy utolsó csapást mérnie a mindenkinek parancsolgató Attilára. A végrendelet szerint ugyanis meg kellett cserélni a fiúk és a lányok munkáját, így ezentúl a férfiak kapták a konyhai feladatokat, a múlt heti főnököt pedig visszaminősítették konyhai kisegítőnek. Amit nyilvánvalóan nem fogadott kitörő örömmel.

A mindennel elégedett Szilveszter gazda barátjával, András gazdával érkezett a tanyára, aki egy szamarat, és egy juhnyájat hozott magával, amivel aztán majd komoly feladata lesz a lakóknak. A részletek erről majd a következő adásban derülnek ki.

És hogyne mutatnánk meg önöknek a Farm legifjabb, és egyben legtündéribb kis jövevényét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik