Szórakozás

Sanya nyerte a Farm második párbaját

Kihívás és párbaj egy adásban – ez az RTL Klub tanyasi realityjének szombati mérlege. A korábban kiválasztott Sanya a kihívottnak járó kendőért könyörgő Laurát választotta párbajellenfeléül; annak ellenére is, hogy elmondta, legszívesebben Sándort vitte volna magával a megmérettetésre. A többiek is egyetértettek a döntéssel, még Norbi is, aki nem sokkal előbb éppen azt elemezgette, hogy mennyire férfiatlan  dolognak tartja, ha valaki egy nőt hív ki.

Férfias viselkedésből korábban Attila is levizsgázott, miután a két legtörékenyebb lánnyal, Cintiával és Laurával végeztette el a nehéz fizikai munkákat. A feszültség persze azonnal oldódott, miután megérkezett a farmpengőkért vásárolt élelmiszer, és végre sikerült mindenkinek jól bevacsoráznia. A bőség ellenére persze a veszekedések sem maradnak el, így többek közt a kávé-cigi-csoki adagokon is sikerült ismét hajba kapni.

Laura viszont új erőre kapott a kihívás után, és már nem is szeretett volna annyira hazamenni; főleg miután támogatókra lelt a többi lány személyében. Fördős Zé ismét megérkezett a Farmra, és kezdetét vette a második párbaj, amelyen az nyerhetett, akinek malaca volt. Azaz egy igen összetett, ügyességet, erőnlétet, rátermettséget, türelmet és koncentrációt egyaránt igénylő feladat végén egy-egy malacot kellett kimenteni egy toronyból. Laura hiába küzdött férfiakat megszégyenítő módon, végül mégis a kihívónak, a testépítő Sanyának sikerült bent maradnia a versenyben, a szőke modellnek pedig nem kell tovább hiányolnia az otthonát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik