Szórakozás

Népszerűbb akar lenni a TV2

A TV2 úgy látta jónak, ha közleményben reagál az események keltette médiavisszhangra.

Személyi változások a TV2-nél címmel közleményt adott ki a kereskedelmi csatorna, melyben a napokban történt elbocsátási hullámra reagáltak.

“A TV2 Csoport korábban bejelentette, hogy az új hírigazgató, Kökény-Szalai Vivien érkezésével megújulnak a vállalat hír és aktuális műsorai. Ennek részeként a Tények, a Mokka, az Aktív és a FEM3 Café szerkesztőségeiben átszervezések zajlanak, amik személyi változásokkal is járnak.

Amin-Váczi Virág, a Mokka és FEM3 Café főszerkesztője, valamint az aktuális műsorok operatív felelőse március 31-i hatállyal, 18 év után, közös megegyezéssel távozott a csatornától. A szakember számos műsorban dolgozott, mint szerkesztő-riporter, majd felelős szerkesztő, főszerkesztő és kreatív producer.
Április 1-jén Dudás Ádám és Kárász Róbert műsorvezetők, valamint Horváth Csaba, a Tények egyik felelős szerkesztőjének munkaviszonya közös megegyezéssel megszűnt és távozott a csatornától Zöldhegyi Katalin, külpolitikai szerkesztő-riporter is. 

Számos kolléga tér vissza a TV2-höz a következő időszakban. Április 4-én Szebeni István Demcsák Zsuzsa oldalán köszönti a nézőket a Mokkában. Április 9-től újra együtt vezeti Andor Éva és Pachmann Péter a Tényeket. Hamarosan csatlakozik a hírműsor csapatához Gönczi Gábor is” – írják, de a hírigazgató szavait is idézik a levélben.

„Egy nehéz helyzetben lévő hírműsort vettem át, mivel az elmúlt két évben a Tények folyamatosan veszített népszerűségéből. Ezt a folyamatot szeretném megállítani és megfordítani új szakemberek szerződtetésével és belső átszervezésekkel. Az átalakítás további részeként mind tartalmilag, mind arculatilag is megújul a Tények és a Mokka. Az aktuális műsorokat informatív, szórakoztató, az emberek hétköznapi ügyeivel foglalkozó hírműsorokká alakítjuk át.”

Szalai Vivien (szalai vivien, )
Fotó: FEM3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik