Szórakozás

Friderikusz komoly nehézségeket okozott a TV2-nek

Mint megírtuk, Friderikusz Sándor szerdán bejelentette, hogy otthagyja a TV2-t: nem lesz riporter a Naplóban, és a saját műsorát, az Összezárva Friderikusszalt sem folytatja.

Az Összezárva Friderikusszal producere, Hajdú Péter nemrégiben a Facebookon nem kommentelte a hírt.

“Friderikusz Sándor felmondását eddig sem és ezután sem fogom kommentálni. S bár a döntésével komoly nehézséget okozott a produkciónak, ettől függetlenül Sándort tisztelem és kimagasló tehetségű televíziósnak tartom!”

Frideikusz szerdai közleményében mások mellett azzal indokolta távozását, hogy “elemi szakmai és erkölcsi szabályokra ily’ mértékig fittyet hányó közegben nem szabad dolgozni”. A nézőktől pedig elnézést kért azok nevében is, akik szerinte ezt úgysem fogják megtenni.

A 24.hu információi szerint az Összezárva Friderikusszal következő évada már teljesen összeállt: leszerződtek a vendégekkel és a stábtagokkal is. Úgy tudjuk, hétvégén vették volna fel az első részt, ám a forgatásból nem lesz semmi.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Tegnap kitettem egy Churchill idézetet, amelyet már korábban posztoltam! Az idézetnek természetesen semmi köze nem volt…

Közzétette: Hajdú Péter – 2016. március 24.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik