Szórakozás

Betegen is dolgozik Törőcsik Mari

Jöhet bármilyen betegség, fáradtság, kórházi kezelés, szigorú orvosi tiltás, Törőcsik Marit senki és semmi nem tudja megakadályozni abban, hogy színpadra álljon. A színésznő pénteken infulenzásan is részt vett a Galilei élete című Brecht-darab főpróbáján, amelyet Zsótér Sándor rendez.

“Nagyon szeretem Zsótért, szeretem, amit játszunk vele, mindenre rávesz. Pont éjszaka jött ki rajtam ez az országos kis járvány, így elég nehezen bírtam, de azért remélem, elviselték. Szerencsére a próba közben nem jött rám köhögőroham, de így is rettegek attól, hogy egyáltalán nem élvezhető, amit csinálok. Ha az ember felmegy a színpadra, egy kis nátha vagy hátfájás azonnal el tud múlni, ez azonban nem, ez túl erős. Zsótér nagyon kímél engem, keveset voltam próbákon. Otthon viszont nem tudok magolni, a színpadon kell mondanom a darab szövegét ahhoz, hogy megjegyezzem”

– mondta a Borsnak Törőcsik Mari, aki szerint a mostani betegeskedésnek tudható be az is, hogy „kihagyott az agya”, és többször kiesett a szerepéből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik