Szórakozás

Laux József idősek otthonában él

Idősek otthonába költözött Laux József, az Omega és az LGT egykori legendás dobosa – tudta meg a Blikk. A lap munkatársa meglátogatta jelenlegi lakóhelyén a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett, 72 éves zenészt.

“Ez egy exkluzív intézmény, és jól érzem magam. A környéken akartam maradni, a gyökereim húztak vissza a hegyoldalba. Több mint tíz éve váltunk el Magdival, de csak tavaly tudtuk eladni a házat. Utána keresgélni kezdtem, ezt ajánlotta valaki, és jobbat nem találtam. Nem lehet tudni, meddig tart… “ – mondta el Laux, aki annak ellenére sem magányos, hogy két fia külföldön él.

“Bence az Egyesült Államokban van, ő ritkábban repül erre, de Ádám gyakorta fapadosra száll Sienában. Az új otthonomat is megnézte, tetszett neki. Nemrég hívott, hogy húsvétra menjek hozzájuk Toszkánába, aminek örömmel teszek eleget, mert így az egyetlen unokámmal, Lorenzóval is találkozhatok. Már nagy srác, idén lesz 16 éves” – mesélte az idősödő zenész, aki azt is elárulta, nemrég zenésztársa, Somló Tamás is meglátogatta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik