Szórakozás

Story Gála: Berki Krisztián villantotta idén a legnagyobbat – Videó!

Naná, hogy idén is ott voltunk a Story Gálán, a hazai celebség legnagyobb felvonulásán. Az eseményeket élőben közvetítettük, és természetesen az est díjazottjait is elárultuk már önöknek. Azonban adósak vagyunk még egy kis hangulatjelentéssel, amiben nemcsak dekoratív hölgyeket, de egy szőrös férficombot is megcsodálhatnak az arra fogékonyak.

Talán már ki is találták, hogy a skótszoknyában érkező Berki Krisztián lengette meg kiltjét kameránk előtt; szerencsére a vasaló nyomai azért így is rejtve maradtak. Magdi anyus, azaz Fodor Zsóka nem akarta félmilliós ruhával magára vonni a figyelmet, de azért egy kis meglepetést tartogatott a gálára. Horváth Éva Baliról,  Nádai Anikó a kisfia mellől érkezett, és mindketten remek formában mutatták meg bájaikat.

Kozsó mindenről szívesen beszélt, kivéve Lagzi Lajcsiról; aki pedig szintén ott mulatott, két kamasz gyermekével együtt. ÉNB Lali nem titkolta, melyik celebhölgy melleire kíváncsi leginkább, Ganxsta Zolee pedig elárulta, miért bánik csínján az itallal.

Az alábbi videóban mindezek mellett a habos-babosba öltözött Medveczky Ilona egyedi táncmozdulatait is megcsodálhatják.

Olvasói sztorik