Szórakozás

Schobert Norbi szerint van részigazság abban, amit Bochkor mondott a kövér nőkről

Sokan felháborodtak miután Bochkor Gábor a héten élő rádióadásban pocskondiázta Pierce Brosnan meghízott feleségét, majd elmondta, hogy szerinte nem érdemlik meg a párkapcsolatukat azok, akik a hölgyhöz hasonló igénytelenséget követnek el. Mindezek után Várkonyi Andrea védelmébe vette párját, most pedig Schobert Norbi is kifejtette a véleményét.

A fitneszguru elmondta, hogy korábban őt is támadták már, amikor a kövérségről és az elhízásról beszélt és szerinte Bochkor véleményét azok támadják, akik bűntudatot éreznek saját súlyfeleslegük miatt. Ennek ellenére ő is úgy érzi, hogy a rádiós bocsánatkéréssel tartozik a stílusa miatt.

“Nem értek egyet azzal a mondattal, hogy nem érdemli meg a párkapcsolatot az, aki elhízik. Nem a külső határozza meg azt a szeretetet, biztonságot, amit a másiktól megkapunk. Az már más kérdés, ha valóban tetszeni akarunk a párunknak és önmagunknak, akkor nem hízunk el. Aztán beszéljünk a felelősségvállalásról is. Házasság, gyerekvállalás és 40 kiló háj megszerzése az egészségünket is kockára teszi. Semmivel nem jobb, mint napi két doboz Marlboro és 1 liter vodka.
Bocsi elszólása lehetőséget ad azon bűntudattal küzdőknek, akiknek egy kis projekciós lehetőség (rávetítés) azonnali, megfogható ellenségképet teremt és máris megszabadulhatunk az amúgy részben jogos bűntudattól. A hirdetőoszlopos hasonlat tényleg csúnya volt, bár amikor én voltam kövér, akkor teleszart búvárruhának is neveztek. (…) Összegezve: Bocsi hibázott, de biztos volt benne jószándék és részigazságok is. Egy dolgot kell tennie. Kiállni és annyit mondani: Ember vagyok. Bocsi!” – írta közösségi oldalán Norbi.

Egy pár gondolat a Bochkor eszmefuttatásról…Engem anno két dologért támadtak be:1. Egy fel nem ismerhető fotó há…

Közzétette: Norbi Update – 2016. február 14.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik