Szórakozás

Ilyen pasiknak van esélye Kulcsár Edinánál

Az Aktív műsorvezetőjének tavaly novemberben ért véget hat éves kapcsolata, exvőlegénye miatt azonban megingott a bizalma a férfiakban. Kulcsár Edina ennek ellenére reméli, hogy mihamarabb rátalál az igazi, akinek az alábbi kritériumoknak kell megfelelnie.

“Az első és legfontosabb, a kisugárzása. Nincs kifejezetten zsánerem, de legyen férfias, fel tudjak rá nézni, érezzem magam biztonságban mellette, tudjak vele értelmesen beszélgetni és hülyéskedni is, meg tudjon nevettetni, hosszútávra tudjak vele tervezni és még sorolhatnám” – részletezte a szépségkirálynő, ám hozzátette, hogy rajongóval nem kezdene.

Edina korábban már azt is megemlítette, hogy számára nem férfi az, aki sír, így valószínűleg a túl érzékeny srácok sem jöhetnek számításba, viszont ha valakinek sikerül megugrani a lécet, annak a kedvéért a szépség még a saját esküvői elképzeléseit is felborítaná.

“Nem szeretnék több száz embert az esküvőmön, csak azokat, akik igazán fontosak számomra, bár a majdani vőlegényemtől is függ. Őszintén szólva teljesen mindegy milyen lesz majd az esküvőm. Egy a lényeg, hogy az az ember álljon mellettem, akivel kölcsönösen szeretjük, tiszteljük és megbecsüljük egymást.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik