Szórakozás

Kulcsár Edina exe miatt csalódott a férfiakban

Kulcsár Edina nemrég szakított szerelmével, Mátéval, akivel hat évet töltöttek együtt, és már egy közös építkezésbe is belevágtak. A szépségkirálynőből lett műsorvezető akkor elmesélte, nagyon megviselte a szakítás, de az okokról csak homályosan nyilatkozott.

Ezért is meglepő, hogy közösségi oldalán egy smink kontra természetesség témájú poszt alatt Edina komolyan kifakadt, miután egyik követője közölte vele, hogy exe saját közösségi oldalán már új barátnőjével közös fotói láthatók.

“Én le vagyok tiltva az oldaláról, így nem látom, viszont állandóan mind az ismerősök, mind pedig ismeretlenek írnak miatta nekem! Erről is hallottam, de a csúcs az az volt, amikor állítólag december 23-án a születésnapomon tették ki az első közös képüket! “ – írja többek közt a modell, aki rögtön össze is foglalta véleményét a férfiakról.

Lényeg a lényeg, a férfiak 95%-a szavahihetetlen, akik becsapják a nőket, és kihasználják! És a kisebbségi komplexusról ne is beszéljünk… Bár nőkből is van ilyen! Főleg azok akik vagyon, és ingóságok alapján castingolnak a jövendőbeli posztra!
Ezért nem szeretem olykor ezt a világot… Amennyire csak lehet, már próbálom elszigetelten élni az életemet, hogy az ilyeneket még csak ne is lássam!”

– olvasható az alábbi fotó alatti hozzászólások között.

Egy olyan kérdést kaptam tegnap, hogy van e valami különösebb oka annak, hogy mostanában nem festem ki magam.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik