Élő Szórakozás

Story Gála: celebvillantások és díjak mindenfelé

Az idén már 17. alkalommal kerül megrendezésre a Story Ötcsillag és Értékdíj Gála, amely az év legtöbb celebét vonzó eseménye. A budapesti Corinthia Grand Hotelben tartott rendezvényen a hagyományokat követve átadták az olvasók és a szakmai zsűri szavazatai alapján odaítélt díjakat. Az est házigazdái ezúttal Erős Antónia és Tilla voltak, a szakmai zsűrit pedig Kovács Ági olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Miklósa Erika operaénekesnő, Pataki Ági fotómodell-filmproducer, Kulka János színművész és Vitray Tamás televíziós személyiség alkotta. Egy külföldi meglepetésvendéget is beígértek a szervezők, aki mint azóta kiderült, a francia Zaz volt.

A közönségdíjasok listája:

  • Az év műsorvezetője: Friderikusz Sándor
  • Az év színésznője: Balsai Mónika
  • Az év televíziós produkciója: Konyhafőnök
  • A leg-leg-leg: Sztárban sztár
  • A Story kedvence: Varga Iza

Az értékdíjasok: Saul fia, Cseh Laci, Pintér Béla, Till Attila, Szirtes Edina Mókus

 

Mindenki a Story rózsás falnál pózol

A Barátok Köztös Ábrahám Edit (Claudia) és Varga Izabella (Nóra) után a 24.hu tudósítói is puccba vágva celebkednek.

Lagzi Lajcsi is megérkezett

Az elmúlt hetek legtöbb bulvárhírét szolgáltató celeb is végigsétált a vörös szőnyegen. Lagzi Lajcsi két gyerekével érkezett és máris a kamerák kereszttüzébe került.

lagzi lajcsi stroy gála

Pazar körülmények: ingyen pezsgő és zene

A pezsgő finom. Tán félszáraz, de könnyed, kiválóan idomul tengeri ételekhez és kolbászos lecsóhoz. A fotófal pazarul passzol a pezsgőhoz, vad veres rózsák alkotják, izzhat tövében a szerelem és a celeb. Valentin nap van holnap, ez az oka a romantikának. Az érkező vendégeket eközben egy sarokba dugott csellista szórakoztatja.

story gala

Olvasói sztorik